Je kunt OneDrive gebruiken om foto's, Microsoft Office-documenten, andere bestanden en hele mappen met anderen te delen. De bestanden en mappen die je in OneDrive opslaat, zijn privé totdat je besluit ze te delen. Je kunt zien met wie een OneDrive-bestand wordt gedeeld en het delen op elk gewenst moment beëindigen.

Procedure:

1. Ga naar de OneDrive-website en meld je aan met je Microsoft-account of je werk- of schoolaccount.

2. Kies het bestand dat of de map die je wilt delen door de cirkel in de bovenhoek van het betreffende item te selecteren. Je kunt ook meerdere items kiezen om samen te delen.

3. Selecteer 'Delen' bovenaan de pagina.

4. Selecteer 'Iedereen met de koppeling kan bewerken' om de koppelingsopties aan te passen.

5. Stel de gewenste opties voor je koppeling in en selecteer vervolgens 'Toepassen' wanneer je klaar bent.

For more tips like this, check out the working remotely playlist at www.youtube.com/FoetronAcademy . Also, if you need any further assistance then you can raise a support ticket and get it addressed.