Wanneer je leden aan je familiegroep toevoegt, maakt Outlook.com automatisch een gedeelde familieagenda aan, die iedereen in je familie kan gebruiken. Bekijk de geplande school- en sportevenementen van je kinderen, maak terugkerende gebeurtenissen zoals familie-etentjes aan en ontvang meldingen over gedeelde gebeurtenissen op je telefoon.

Leden aan je familiegroep toevoegen:

1. Ga naar https://family.microsoft.com en meld je aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je voor Outlook.com gebruikt.

2. Selecteer 'Een familielid toevoegen'.

3. Selecteer 'Kind' of 'Volwassene’ en voer het bijbehorende e-mailadres of mobiel telefoonnummer in.

4. Selecteer 'Uitnodiging verzenden'.

Plan een gebeurtenis op de gedeelde familieagenda

1. Meld je aan bij Outlook.com.

2. Open je Outlook.com-agenda.

3. Selecteer 'Nieuwe gebeurtenis’ bovenaan de pagina.

4. Selecteer 'Agenda' bovenaan het nieuwe gebeurtenisvenster en vervolgens 'Familieagenda'.

5. Voer de gegevens van de gebeurtenis in en selecteer 'Opslaan'

For more tips like this, check out the working remotely playlist at www.youtube.com/FoetronAcademy . Also, if you need any further assistance then you can raise a support ticket and get it addressed.